Tuinkantoor

Thuiswerken is momenteel de standaard. Maar het is vast herkenbaar: afleiding schuilt in de kleinste dingen. Daarnaast is uw zithouding vaak niet optimaal. Is de verlichting ingesteld op sfeer en niet op productiviteit. En is uw uitzicht weinig afwisselend en inspirerend.

Tuinkantoor onder constructie
Binnenkant van tuinkantoor

Tuinkantoor als oplossing

Wij hebben de oplossing voor u. In overleg met u bepalen we mogelijkheden om een tuinkantoor te realiseren. We upgraden uw bestaande schuur of bouwen een nieuw bijgebouw. U neemt de inrichting zelf op u, of geeft dit ook uit handen aan ons. Wij richting in dat geval uw schuur in met een comfortabele werkplek.

Natuurlijk nemen we daglicht en verlichting daarin mee. Ook over ventilatiemogelijkheden denken we mee.

Het aantal vierkante meter dat benodigd is voor een tuinkantoor start over het algemeen vanaf 6 m2. Hierdoor is in vrijwel iedere tuin betrekkelijk eenvoudig een tuinkantoor in een nieuw bijgebouw te realiseren. Samen kiezen we een goede plek om uw bijgebouw te realiseren zodat u profiteert van een inspirerend uitzicht.

Sfeervolle werkplek in een tuinkantoor

Financieel aantrekkelijk

Het realiseren van een nieuw bijgebouw kan financieel aantrekkelijk zijn. Zeker als dit multifunctioneel te gebruiken is. Zo kan een goed ontworpen tuinkantoor – mocht thuiswerken verminderen – ook dienst doen als luxe tuinhuis, mancave of schuur.

Daarnaast is, mits goed aangepakt, een nieuw bijgebouw een waardevermeerdering voor uw perceel. Tevens kan een thuiskantoor ook gerealiseerd worden als aanbouw aan uw huidige woning. De waarde die u toevoegt betaalt zich uit bij verkoop van uw woning. Tot die tijd profiteert u van extra ruimte waarin u productief kunt werken.

Thuiswerker aan het werk achter een apple computer

Neem snel contact op, het gaat hard!

Op dit moment loopt onze agenda snel vol met offerte aanvragen en bouwprojecten voor tuinkantoren. Neem daarom snel contact op!